Το πρώτο κατάστημα Myromodafora ιδρύθηκε στα Σπάτα, επί της οδού Βασιλέως Παύλου 144, το 1984.

Στην συνέχεια εγκαινιάσαμε το 2012, το δεύτερο κατάστημά μας, στην περιοχή του Μαρκόπουλου, Αττικής επί της οδού Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη και Καμάριζας 1.

Σήμερα 36 χρόνια μετά την έναρξη του πρώτου μας φυσικού καταστήματος , η νέα γενιά της οικογένειας συνεχίζει να ατενίζει το μέλλον της στον ίδιο κλάδο δραστηριότητας μέσα από ένα ξεχωριστό περιβάλλον . Παρά την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα, η απαρέγκλιτη ποιότητα των υπηρεσιών μας, μας ώθησε στην περαιτέρω επέκτασή μας. Εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στον τομέα ένδυσης της σύγχρονης Γυναίκας, προβήκαμε στην έναρξη λειτουργίας και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Κάπως έτσι γεννήθηκε το WWW.MYROMODAFORA.GR

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο σκοπό έχει να συνεχίσει όλους τους κανόνες επιτυχίας για :

  • Αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας .
  • Την ανταγωνιστικότητα μας βασιζόμενη σε σχέση τιμής και ποιότητας των προϊόντων μας.
  • Ευγένεια , Σεβασμό και Διακριτικότητα του προσωπικού που υφίστανται εντός των φυσικών μας καταστημάτων, με βασικό στόχο όλη της ομάδας η συνεχίσει της ιδίας φιλοσοφίας στο πρώτο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
  • Αμεσότητα και άρτια  εξυπηρέτηση των πελατών μαs .

 

Με βασικό μέλημα την άρτια εξυπηρέτηση χρηστών του διαδικτύου σε υψηλά στάνταρ , καθώς και η εύχρηστη και ασφαλής πλοήγηση τους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επιθυμούμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να καθιερωθούμε ως ένα από τα κορυφαία e-shop του χώρου!

Φιλοσοφία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι να προσφέρει στους πελάτες του, τις τελευταίες τάσεις της γυναικείας μόδας στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, με αξιοπιστία, ασφάλεια, άριστη εξυπηρέτηση και ΔΩΡΕΑΝ παράδοση στο χώρο τους. Αναπτύσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, και εργαζόμαστε καθημερινά για την ικανοποίηση και την εξυπηρέτηση των πελατών μας, σεβόμενοι τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους.

Δεσμευόμαστε να διασφαλίζουμε την ποιότητα των παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών μας! Είμαστε υπερήφανοι που οι πελάτες μας απολαμβάνουν ένα σύγχρονο και ορθό περιβάλλον και κατ’ αυτόν τον τρόπο μας «βάζουν στο σπίτι τους»! Παθιαζόμαστε με την εργασία μας και αυτό μας ξεχωρίζει! Στηρίζουμε την ελληνική οικονομία, συνεργαζόμενοι ως επί το πλείστον με ελληνικές βιοτεχνίες, που εδράζονται στη χώρα μας και απασχολούν γηγενές, εργατικό δυναμικό!

Τέλος σας επισημαίνουμε ότι υπάρχει απαράμιλλη διάθεση όλων των Συνεργατών του MYROMODAFORA για ταχυτάτη επίλυση Αποριών – Παρατηρήσεων – Πιθανών δυσκολιών μη εύρυθμης λειτουργιάς του E-shop που ίσως εντοπίσετε μέσα από την πλοήγηση σας στην σελίδα μας , για αυτόν τον λόγο , ζητάμε θερμά τις όποιες παρατηρήσεις σας να στέλνονται άμεσα στο info@myromodafora.gr

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 210 6025400, Δευτέρα – Παρασκευή 09,00πμ – 17,00μμ.

 

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας στον MYROMODAFORA.GR

Με εκτίμηση

Η Ομάδα του Myromodafora