Έξοδα Αποστολής

Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται από εταιρεία Courier ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΕΣ τις παραγγελίες, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΕΛΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ! Για παραγγελίες σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα εξυπηρετείστε από το κοντινότερο, σε εσάς, κατάστημα ΕΛΤΑ. Προς το παρόν, δυστυχώς, δε μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας στην Κύπρο.

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε σε κάποια προκαθορισμένη ώρα, το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 2,42€ + Φ.Π.Α. (συνολικό κόστος 3,00€). Αν επιθυμείτε παράδοση το Σάββατο, το κόστος είναι ίδιο με το προαναφερθέν της άλλης περίπτωσης (3,00€).

Χρόνος Παράδοσης

Οι παραγγελίες ανά την Επικράτεια παραδίδονται σε διάστημα τριών με πέντε εργάσιμων ημερών, για τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα μας. Έχετε τη δυνατότητα να παρακαλουθείτε τη διαδικασία από το “Status” της παραγγελίας σας, εισερχόμενοι στο link «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στη συνεργαζόμενη Εταιρεία Courier, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για την πορεία της, μέσω του αριθμού φορτωτικής (voucher), ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ».

Παραλαβή Παραγγελίας

Με την υποβολή της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο λογαριασμό του e-mail που μας δώσατε, το οποίο θα σας γνωστοποιεί ότι παραλάβαμε την παραγγελία, καθώς και τους όρους της παραγγελίας. Στη συνέχεια, και όταν η παραγγελία παραδοθεί στην ταχυμεταφορική εταιρεία COURIER, θα λάβετε ένα νέο e-mail, το οποίο θα αναγράφει τον αριθμό φορτωτικής/αποστολής. Με αυτόν μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της αποστολής, μέχρι αυτή να φτάσει στο χώρο σας.

Η παραγγελία σας θα έρθει στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Για τη διευκόλυνση της παραλαβής, είναι απαραίτητο να βάλετε στα στοιχεία επικοινωνίας, τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

 

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΝΤΟΣ - ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΕΝΤΟΣ – ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Εντός τριών με πέντε (3 - 5) εργάσιμων ημερών από τη λήψη της παραγγελίας,

για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα.

ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες

Εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από τη λήψη της παραγγελίας, για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα.

ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες

Επίδοση σε προκαθορισμένη ώρα.

3,00€

Επίδοση Σάββατο.

3,00€